Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af andelslejlighed: Skal jeg betale for foreningens regnefejl?

Jeg har solgt min andelslejlighed med overdragelse til køber d.01.07.07 og købesummen blev afregnet d. 16.07.07. Jeg har d. 01.04.08 modtaget brev fra det administrations firma, som varetager salg af andelsboliger i den forening, jeg havde min andelslejlighed. De skriver at de har lavet en regnefejl på 20.000,-, som de beder mig indbetale. Ifølge dem handler det om en elsynsatest, som køber har fremlagt. Ud fra købsaftalen, kan jeg læse at arbejde og elsynsatest skal være afsluttet senest 2 måneder efter overtagelsen. Mit spørgsmål er så, om jeg skal betale deres regnefejl på 20.000,- 9 måneder efter overdragelsen af andelslejligheden?

Vores svar fra

Nej ikke på det grundlag som du oplyser.
20.000 kr er mange penge og kan sagtens bære at du henvender dig til en advokat med såvel købsaftale som dokumentationen fra administrator, hvori han kræver dig for betaling. Husk vedtægterne for foreningen og eventuel anden relevant dokumentation. 2 måneders fristen kan være et argument, men grundlaget for den fremlagte elattest og prissætningen af afhjælpningsudgiften er meget vigtige spørgsmål, der nøje skal vurderes. Advodan Helsingør bistår gerne.
Med venlig hilsen

ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.