Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Salg af andelsboliger

Hej. Jeg har et lille spørgsmål angående salg af andelsboliger. Kan det være rigtigt at når en andelsbolig er solgt, altså papirerne for salget er underskrevet og prisen derved fastsat, at sælgeren senere kan gøre krav på ekstra penge? Pengene er til dækning af den istandsættelse sælger har ydet. Bl.a. trækning af ledninger samt installation af hårde hvidevarer? Ligeledes påstår sælger at hun kan gøre krav på beløb som er udført ved “sort arbejde”. Håber I kan svare på mit spørgsmål.
Med venlig hilsen Maria Larsen

Vores svar fra

Kære Maria Larsen
Når aftalen er indgået kan der normalt ikke komme yderligere opkrævninger, jeg vil anbefale at du kontakter foreningens administrator, for at få en forklaring.

Håber du får det løst.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.