Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af andelsbolig og fremleje

Jeg overvejer at investere i en andelsbolig, men jeg er nervøs for hvor svært det er at sælge den igen. Hvad er din erfaring? Jeg kunne også godt tænke mig at vide om man kan fremleje sin andelsbolig? Er der særlige regler om dette? Og hvor lang tid skal man normalt have boet i lejligheden før man kan fremleje?

Vores svar fra

Hver andelsboligforening har dens egne vedtægter, hvor der altid er taget stilling til i hvilket omfang andelshaverne er berettigede til at fremleje.

Reglerne om fremleje varierer en del fra forening til forening. Her er mit bedste råd at tjekke den konkrete forenings vedtægtsbestemmelse og i øvrigt kontakte bestyrelsen for at få bekræftet/oplyst, hvordan reglerne bliver administreret, herunder om der evt. kan gives dispensation.

Der nærmest umuligt at spå om, hvorvidt det bliver (mere) vanskeligt at sælge en andelsbolig fremover.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.