Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af andelsbolig inden foreningen er stiftet

Hej! vi købte sidste år en andelsbolig der kun var på tegningen, skulle være færdigbygget 1/6-men er forløbig blevet udsat til 1/10.. Der er endnu ikke stiftet andelsboligforening, vi er nu i den situation at vores arbejdespladser er rykke 80 km sydpå,og da vi har børn ønsker vi ikke at bruge for meget tid på transport og vil derfor rykke teltpælene op.. Hvordan forholder vi os? iflg.loven skal salget godkendes af bestyrelsen, men når der nu ikke er sådan en,og byggeriet bliver udskudt, kan vi så sætte andelen til salg privat, eller skal vi vente til foreningen bliver stiftet? hvad gør vi forhold til byggeherren? som i dette tilfælde er danton A/S.. Jeg vil lige tilføje at vi absolut ikke ønsker at tjene på dette her, men bare ønsker at sælge!

Vores svar fra

Jeg vil foreslå at I retter henvendelse til bygherre der muligvis har nogen på venteliste der er interesseret i at købe andelen. Er dette ikke tilfældet vil jeg anbefale at I tager kontakt til en advokat der vil kunne hjælpe jer på vej.

Held og lykke

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.