Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af andelsbolig Englandsvej

Jeg har et spørgsmål om renovering af badeværelse i etagebygning. Vi renoverede badeværelse i 2007 på flg. måde: Vi nedtog gamle fliser på vægge. Vi beholdt gulvbelægning. Vi lavede vådrumssikring. Vi opsatte fliser på vægge ved bruser, resten af vægge blev beklædt med glasvæv som blev males med vådrumsmaling. Vi lagde nye fliser ovenpå det gamle gulv, her lavede vi også vådrumssikring. Fik en ven (som er VVS uddannet) til at afmontere gammel vask og toilet, og omsætte ny vask/toilet. (uden regning) Nu skal vores søn til at sælge lejligheden og her opstår problemerne – synsmanden påtaler at badeværelset ikke er ”håndværkmæssigt” korrekt udført. Vi har jo kun regninger på vores indkøb af maling, vådrumssikring o.s.v., da vi selv har udført arbejdet. Kan de forlange at arbejdet blev/bliver udført på regning af murer/vvs ? Venter meget spændt på jeres svar.

Vores svar fra

:Bestyrelsen i en andelsboligforening kan kun kræve, at der bruges autoriserede håndværkere og at arbejdet kan dokumenteres med en regning, hvis det står i foreningens vedtægter.

Uanset om arbejdet er udført af en autoriseret håndværker eller ej, så vil det altid være andelshaverens ansvar, at arbejdet er udført korrekt. Hvis der er konstateret fejl eller mangler ved arbejdet, så skal disse udbedres inden salg af lejligheden eller køber kan kræve et nedslag i prisen, svarende til omkostningerne til at udbedre fejlen/manglen.

Jeg håber, dette besvarer dit spørgsmål. har du yderligere eller supplerende spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.