Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af andel: Bestyrelsen trækker ud fordi andelskronen ikke er sat

Andelsboligforeningen er fra 2007. Jeg vil gerne sælge min andelsbolig, men bestyrelsen trækker godkendelsen af salget i langdrag. Med den begrundelse at andelskronen ikke er sat. Jeg har afleveret alle kvitteringer vedr. byggeriet og løsøre til bestyrelsen. Dog mangler der stadig de sidste udgifter fra bygherren, men der ligger et skøn på, hvad merprisen er. Jeg er villig til at sælge til kostpris. Jeg har skrevet en opsigelse, hvori der står, at jeg opsiger mit bevis gældende fra salgsdato. Det er ifølge formanden ikke godt nok. Ejendomsmægleren kan heller ikke få formanden i tale. Hvordan skal jeg forholde mig til dette? Jeg vil gerne bede om et råd om, hvordan jeg hurtigt muligt kommer ud af boligen.

Vores svar fra

Det er svært at give et præcist svar når jeg ikke kender foreningens vedtægter.
Jeg forstår at der er tale om nybyggeri og at der endnu ikke har været afholdt generalforsamling og herunder fastsat en værdi for andelskronen.
Jeg har derfor forståelse for bestyrelsens holdning, men umiddelbart vil jeg mene at du vil være berettiget til at sælge til samme pris som du har betalt.
Det er vedtægterne der regulerer proceduren omkring opsigelse.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.