Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af andel, der er under renovering

Jeg har besluttet at gøre min andel i stand fra top til tå, og derfor står der nu kun ydervægge og selve fundamentet tilbage – der er altså hverken gulve eller noget som helst andet. Pt er den ubeboelig. Jeg har nu valgt at sætte den til salg, mens jeg renoverer den, og pludselig har jeg fået en mulig køber. Mit spørgsmål er, om hun kan købe den som den er, hvilket hun meget gerne vil, men hun vil selvfølgelig ikke betale fuld pris, hvilket jeg er ok med – og om vi selv kan blive enige om en pris eller bestyrelsen skal være med ind over?

Vores svar fra

Bestyrelsen skal indover sagen da der efter din beskrivelse er tale om betydelige fradragsposter i opgørelsen af din lovlige salgssum. Hvis du kan blive enig med din køber kan I jo sammen bede om bestyrelsens godkendelse af overdragelsessummen, som sælger skal du sørge for  at lejlighedens beskaffenhed nøje beskrives , således at du ikke efterfølgende bliver ramt af erstatningskrav.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.