Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af andel uden mægler

Jeg går med ideen om at sælge min andel, idet jeg gerne vil ndgå at være bundet hvis jeg fik tilbudt et job uden for landet. Der ikke er noget pres på tidsmæssigt har jeg tænkt at prøve at undgå at sælge igennem en mægler. Jeg har ikke så meget erfaring indenfor salg, så personligt vile jeg være lidt påpasselig ved sådan et salg. Men tænker at hvis man tilbyder at betale advokat omkostninger for det ekstra tjek så ville alle være glade. Er der nogen steder man kan finde råd, “guidelines” ved sådan et andels salg. også i form at dokumenter der skal være klar osv. Ved I så hvad sådane advokat omkostninger normalt ligger på?

Vores svar fra

Ofte har bestyrelsen de fornødne dokumenter omkring salg, men det er ikke sikkert.

Der er advokater, som har specialiseret sig i rådgivning ved køb og salg af andelsboliger. Jeg kan ikke oplyse honorarer herfor, da der ikke er faste takster. Man må spørge sig for hos den enkelte advokat.

Jeg ved ikke, om der på nettet findes sådanne guidelines.

ADVODAN Slagelse

Carl-Jørgen Thinggaard
Advokat
ADVODAN Slagelse | Ndr. Ringgade 70C | 4200 Slagelse

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.