Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Salg af andel til under valuarpris

Min andel er vurderet meget højt synes jeg selv. Nu har den været til salg i 6 måneder og det begynder at se lidt sort ud. Jeg tænker at jeg er nødsaget til at sætte den til 100.000 under den vurderet pris. Både af psykologiske årsager og salgsmæssige. Hvordan vil dette komme til at påvirke mig? Er der noget med nogle skattemæssigeproblemer? I så fald må du meget gerne oplyse lidt mere om hvordan dette hænger sammen. tak for din hjælp! 

Vores svar fra

Salgsprovenuet fra salg af en andelsbolig du selv har beboet er skattefri for dig og du har lov til at sælge andelen til en pris under den angivne maksimalpris. Prisreduktion er ligeledes, som hovedregel, uden skatterelevans.
Prøv med en annonce i Den Blå Avis. Der er ofte mange respons på salgsannoncer. Held og lykke.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.