Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Salg af andel: Nedsættelse af vurdering

Sagens forløb: Vi henvendte os til Administrationen (Bestyrelsen) om at vi gerne ville sælge vores andel. Den blev tilbudt til Intern og Ekstern venteliste og det gav ingen resultater. Vi satte lejl. til salg gennem ejendomsmægler og der blev prisen sat ned med tiden. Vi har nu fået solgt andelen til en lavere pris end vurderingen. Men nu vil Administratoren sende det samme tilbud til Intern/ekstern ventelist igen for salg. Deres argument er, at der en væsentlig nedsættelse af prisen ifht vurdering. (5-7%) Den er nedsat med 17 %. Kan de gøre det og i tilfælde, at de må; hvor står det og hvor mange procent skal det være, for at være væsentligt. På forhånd tak.

Vores svar fra

Andet end bagatelagtige nedsættelser medfører en tilbudspligt overfor de indskrevne på ventelisterne. Så jeg mener der er handlet korrekt i sagen.

Med venlig hilsen
Martin Leth Hansen
Advokat
Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000  Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.