Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af andel: Køber har stadig ikke betalt

Hej, Jeg har haft en andel i Solrød, som jeg solgte med overtagelse 1/6-09. Vores administrator lavede købsaftalen. Vores køber havde lejet den af os i 3 mååneder inden han købte den, så han har fåetr nøgler for længe siden. Problemet er, at vores køber endnu ikke har betalt nogle penge til os eller foreningen. Hvordan er vi stillet i sådan en situation? Går handlen tilbage eller skal foreningens medlemmer hæfte solidarisk, så vi bliver holdt skadesfri? Jeg håber på et hurtigt svar.

Vores svar fra

Kære spørger,
Jeg vil anbefale, at køber straks kontaktes med henblik på at indbetale købesummen. Endvidere bør køber informeres om, at såfremt købesummen ikke indbetales inden en kort frist anses handlen som bortfaldet. Såfremt køber ikke betaler købesummen inden fristens udløb går handlen tilbage, hvorfor I vil hæfte for boligafgift med mere til andelen igen sælges. Såfremt køber fortsat bor i andelen i strid med lejekontakten, bør sagen indbringes for fogedretten med henblik på lejers udsættelse af lejemålet.
Med venlig hilsen
Anne Trankjær
Advokatfuldmægtig
Advokatfirmaet
Jørgen Jacobsen & Anders Boelskifte
Solbjergvej 3
2000 Frederiksberg
Tlf. 38 16 06 16
Fax 38 16 06 26

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.