Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Salg af andel – ingen på eksterne venteliste interesseret

Venligst oplys hvad proceduren er samt hvem der er ansvarlig for det videre forløb i forbindelse med salget, når ingen på den interne eller eksterne venteliste har vist interesse for at købe en af vore andelsboliger, som er til salg. 

Vores svar fra

Proceduren i forbindelse med salg fremgår af foreningens vedtægter, som du derfor bør læse.  Hvis foreningen benytter standardvedtægten – hvad du bør kontrollere – og der ikke er nogen, der er interesseret på den interne og den eksterne venteliste, bestemmer du selv, hvem andelen skal sælges til. Du skal altså selv finde en køber og derefter kontakte administrator, som udfærdiger overdragelsesaftale og sikre det videre fornødne i forbindelse med overdragelsen.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.