Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Salg af andel: Formand mener ikke andel er opsagt jvf. vedtægterne

Jeg har, bla pga uoverensstemmelse med vores nuværende formand besluttet at sælge min andelslejlighed.. Meddelte derfor formanden dette pr tlf., og der er lavet syn og skøn. Købet af min nye bolig har dog trukket ud (ca 4 mdr), men er nu faldet på plads. Formanden meddeler nu at jeg ikke har opsagt min andel jvf. vedtægterne, og i dem står at jeg kan opsige med tre måneders varsel til den første i en måned. Jeg har fundet en køber, som kan overtage om ca 3 uger. Kan vi lave købsaftalen, så overtagelsen bliver inden de tre måneder, forudsat at papirgangen kan nå hele vejen rundt inden for denne tid, eller hænger jeg på de tre måneder ??

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.