Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Salg af andel – hvad gør vi?

Vi har købt vores andel for kun 8 mdr siden, men vores forhold er nu ændrede og vi skal sælge! Hvad gør vi, – hvem tager vi kontakt til uden at det kommer til at koste os dyrt? Kommer vi til at tabe stort på salget?

Vores svar fra

Du bør i første omgang sende et brev til bestyrelsen/administrator om, at du ønsker at sælge din andelslejlighed. Hvis foreningen benytter standardvedtægten – hvilket du bør kontrollere – vil lejligheden herefter skulle tilbydes dem, der står på interne og derefter eksterne ventelister.

Hvis der er interesserede her, vil en overdragelse kunne gennemføres hurtigt og med begrænsede omkostninger. Hvis der ikke er interesserede, er det din opgave at finde en køber i hvilken forbindelse, du har mulighed for at kontakte en ejendomsmægler. Omkostningerne forbundet hermed er dog betydeligt højere.

Jeg har ikke muilghed for at vurdere om – og i givet fald hvor stort – du kommer til at lide et tab.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144 JAL@datea.dk www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.