Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Salg af andel: formanden trækker salg i langdrag

Mit spørgsmål går på jeg er midt i et salg af andel og har problemer med at jeg synes min formand tækker salget i langdrag dvs det har været 10 uger undervejs. han svare ikke tilbage på telefonbeskeder og andet i rimelig tid der kan gå over en uge før han vender tilbage med div. ting. hvad kan man gøre da det koster mig en del penge med nu to huslejer på ny bolig samt lån osv.er der lovkrav over hvor lang tid ting må tag?

Vores svar fra

Der er ikke nogen lovregler, der regulerer spørgsmålet, idet du dog bør undersøge, om der eventuelt måtte være taget stilling til spørgsmålet i foreningens vedtægter.

Som udgangspunkt bør man dog som andelshaver påregne, at der kan gå op 3 måneder før andelslejligheden kan overdrages. Hvis der går meget længere tid end det, vil foreningen i sidste instans kunne blive gjort erstatningsansvarlig for det tab, du som andelshaver har lidt som følge af en langsommelige sagsbehandling.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144 JAL@datea.dk www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.