Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Sælgers ansvar

Hej Jeg solgte med overtagelsesdato 15/7 2007 en andel. Her 5 måneder efter vil køber have at jeg skal betale for flytning af en vandmåler. Kan han det ? Vi satte køkkenelementer op der har vist sig at forhindre at vandmåleren nu kan udskiftes derfor vil han have at vi skal betale. Vi har ikke været bekendt med at køkkenelementerne og vandmålerens placering er skyld i at vandmåleren ikke kan udskiftes af Ist. Lejligheden blev jo beset af Andelsboligforeningen og det gav ikke anledning til at vi skulle udbedre det. Det kan da ikke være mit problem her 5 måneder efter, vil da mene det må være andelsboligforeningens manglende eftersyn som vil medføre at de må betale regningen. Havde sælgeren senest 21 dage efter overdragelsen påberåbt sig manglen var det jo noget andet eller hvis foreningen havde set det under lejlighedsgennemgangen. 

Vores svar fra

Det må da dreje sig om et meget beskedent beløb. Du kan satse på at køber ikke vil rejse sagen for retten og derfor afvise at deltage i udgiften til flytning af vandmåleren.
Jeg forstår det sådan at du har indrettet køkkenet uden at tage hensyn til målerens tilgængelighed for aflæsning. Det er jo nok en fejl som du hæfter for !
Men det må da dreje sig om et meget beskedent beløb.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.