Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Sælger vil have penge under bordet

Jeg har været ude og se på en andelslejlighd, der var annonceret i “Den blå avis”, den koster 1,2 mio og 4800 i husleje. Andelshaveren havde tjent fedt på lejligheden, men ville sælge til højeste bud – altså penge under bordet. Jeg har på mail, at hun afslår vores bud på 100.000 under bordet, da det er langt fra højeste bud. Jeg er dybt forarget over denne grådighed. Hvad skal jeg gøre for at forhindre hende i at tjene en masse penge på desperate boligsøgende? Jeg kan ikke finde andelsboligforeningen på nettet. Det er en lille forening på 6 opgange. Håber I kan hjælpe mig videre.

Vores svar fra

Dit spørgsmål er ofte forekommende. Hvis det er ulovligt kan sælger meldes til politiet da overtrædelse af  lovgivningens maksimalprissystem er strafbart.Du kan også melde  sælge bestyrelsen som kan ekskludere sælger af foreningen ( Hvis de  ønsker det ???) Du kan læse mit  svar på et tilsvarende spørgsmål fra en anden  boligsøgende som har været ude for  noget tilsvarende.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.