Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Revner i gulvfliser

Mine forældre har haft en andelsbolig siden 1997, min far døde i 2003, min mor nov. 2008. I den periode har der været revner i nogle fliser på gulvet og på vægen i badeværelset. Men de har bare accepteret det, fordi det var en sætningsskade sagde min far. Min far var forhåndværende murer. Nu her pr. 1/1 2009 har vi solgt andelsboligen og i den forbindelse vil køber have skaden udbedret. Nu vil formanden have vi skal betale skaden, men det mener vi ikke, da det er en sætningsskade der tale om. Skaden består i at det er selve gulvet der er sunket, så fliserne revner. Revnerne på gulvet er en ubrudt linje gennem 4 fliser og i hjørnet er det sunket så fugen ikke kan nå sammen mere. Der er også fliser på vægen der er revnet på midten. Dette mener vi ikke er lejeren der skal udbedre men foreningen, da det er tydeligt det er gulvet der synker. ( I haven har vi også påført mere jord, på et bestemt sted da det også synker) Andelsboligerne er bygget i 1985 på en tidligere mørtelfabriks grund.

Vores svar fra

Uden i øvrigt at have set vedtægterne er det min opfattelse at udbedring ikke henhører under andelshaverens indvendige vedligeholdelsespligt og derfor skal bekostes af andelsboligforeningen. Jeg bemærker dog at dine forældre burde have reklameret overfor foreningen da man konstaterede revnerne.

Jeg forudsætter i øvrigt at skaden er synbar så køberen har kunnet se denne inden købet.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

ADVODAN ÅRHUS Advokataktieselskab | Margrethepladsen 4, 3. sal | 8000 Århus C
Tlf.: 86 12 44 00 | Fax: 86 13 03 09
e-mail: ebgm@advodan.dk | www.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.