Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Revne i hus – hvordan står vi, hvis det udvikler sig til sætningsskade?

Vi har netop købt et rækkehus fra 2007 på Brabrand. Vi overtager 15/10. VI har opdaget en større svindrevne i grundmuren, der ikke er nævnt i tilstandsrapporten. Sælger er i gang med at udbredre. Hvordan står vi i en evt. forsikringssag, HVIS svindrevnen udvikler sig til en sætningsskade? Har I evt. et bud på, hvilken ejerskifte forsikring, vi bør tegne?

Vores svar fra

Jeg forstår, at I har købt huset, men endnu ikke overtaget det.
I bør tegne ejerskifteforsikring, og i så fald skal det ske inden overtagelsen.
I bør få afklaret, om forsikringen dækker skader, der er opstået efter tilstandsrapportens udarbejdelse. Det vil den normalt gøre.

Endelig bør I tale med en fagmand for at høre, om der kan være tale om en svindrevne. Det kan være en håndværker, som har set på huset for jer. Det kan også være, at I kan lokke den byggesagkyndige til at give et bud. Hvis I får fornemmelsen af, at der blot er tale om en svindrevne, ville jeg i jeres sted se tiden an.

Venlig hilsen
Advokat Per Nielsen (H)
Direkte tlf. 96 31 33 60
E-mail: pern@advodan.dk | www.advodan.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.