Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Rettigheder

Jeg har for nyligt afsluttet en større renovering af min andelslejlighed, dette indebar at jeg flyttede mit køkken ind i det rum som tyoisk blev brugt til spisestue.Der blev lavet en del vvs arbejde vedr dette, de rør jeg fik sat op var af en størrelse som lovpligtigt kun måtte trækkes på af èn husstand.Min ovenbo vil nu have lavet køkken i samme rum og ønsker at skifte mine rør ud til nogle større samt lade et 7,5 cm bredt rør (ny faldstamme ) føre fra hendes lejlighed og ned til mine rør. Jeg ville være meget ked af denne løsning bl.a fordi det vil se ret grimt ud og da jeg skal sove i det rum, vil der formentlig også være støjgener når de bruger deres vask/opvaskemaskine. Jeg vil gerne vide om jeg må nægte dette, eller om ovenboen kan råde over min lejlighed i dette tilfælde. venlig hilsen Gitte Videbæk
Foreningsnavn: grenågade
Navn: gitte videbæk

Vores svar fra

Kære Gitte Videbæk
Jeg kan nok ikke hjælpe dig idet du beder om svar på en konkret sag hvilket ligger udenfor portalens område. Jeg vil forslå at du tager kontakt til administrator som vil kunne orientere dig om hvilke rettigheder du har ifølge foreningens vedtægter.

Held og lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.