Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Retssag mod sælger pga. fejl og mangler

Jeg står som en meget trist andelshaver. Jeg købte for næsten halvandet år siden en andelsbolig, men efter en grundig gennemgang af den efter købet med nogle håndværkere er der mange fejl. Disse fejl er oppe i en større værdi. Da jeg indtil nu har kørt retssag mod sælger siden købet, vil jeg hører jer, hvad jeg kan gøre såfremt han ikke har pengene. Jeg har et badeværelse som ikke er lavet efter forskrifterne, samt et gulv som ikke er lagt rigtigt. Alt dette koster mig uden genhusningen og opmagasinering i omegnen af 180000. Jeg har nu fået konstateret mulighed for skimmelsvamp af min læge. Det er nogle af de ting som er kommet grundet badeværelset. Håber i kan hjælpe eller give mig et godt råd til hvad der er at gøre i sådan en sag. 

Vores svar fra

 
Hvis sælger ikke har penge, kan du kun rette et ansvar mod sælgers håndværkere, hvis de har foretaget arbejdet og der findes dokumentation herfor.
Tal med din advokat om dette.
Med venlig hilsen
Thomas Damsholt, advokat (H)
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.