Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Ret til fortrydelse

Vi har sidste sommer underskrevet en aftale om at flytte ind i en andelsbolig der, på det tidspunkt var under opførelse. Vi satte vores nuværende lejlighed til salg, og fik så desværre en vandskade, som tog det meste af efteråret at udbedre. Dette, samt generelle svære forhold for salg af bolig pt., har medført at vi har en lejlighed der ikke er solgt. Vi ønsker i sagens natur ikke at sidde med 2 huslejer, og mit spørgsmål er således angående vores fortrydelsesret. Jeg kan læse vi efter vores underskrift har 6 dage til at fortryde købet. Denne frist er jo overskredet, men det eneste vi har underskrevet er et såkaldt garantikoncept, som sikrer at vores bank vil udbetale pengene senest 7 dage før indflytning. Har vi ret til at fortryde købet – fx. ved bod på 1% af købesummen eller lignende ?

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.