Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Represalier

Vi er en andelsboligforening med 13 kædehuse. Vi har igennem de seneste år haft en formand og en suppleant til bestyrelsen der har benyttet deres poster som platform for at fremme egne interesser, idet de har undladt at efterleve generalf orsamlings- beslutninger vedr højde på foreningens hæk-ke. Vi har nu fået en ny bestyrerlse, men de 2 ovennævnte + en anden andelshaver nægter stadigvæk et efterleve de vedtagne beslutninger. De henholder sig til oplysninger fra ABF om at foreningen ikke kan gennemføre vedtægternes § vedr. økonomiske sanktioner og evt. eksklution. Kan det være rigtigt, at vi ikke har muligheder i den retning.

Vores svar fra

Jeg har desværre ikke mulighed for at gå ind i den konkrete sag, men kan oplyse at såfremt vedtægterne indeholdt muligheden for kontant sanktion da de på gældne købte andelen så er der ingen problemer, problemet opstår først når man ønsker at indføre disse sanktioner  og ikke alle i foreningen stemmer for for så gælder disse sanktioner kun for dem der stemmer for og dem der efterfølgende flytter ind.

Håber dette er svar nok.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.