Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

reparationer ved salg af andel

Spørgsmål: Hej, Vi har solgt vores andel et rækkehus pr. 15.8.06 , og er nu meget i tvivl om alle de krav som bestyrelsen sætter til os, vedr. salget – det er almindelige mennesker der sidder i bestyrelsen, som kommer og vurderer boligen og kræver hvad der skal laves i.f.m. salget. Bl.a. laves en væg, hvor vi har taget lister ned til en reol, hvor disse lister har taget tapetet med ???? Er det virkelig rigtigt ? det er en bolig fra 91, og fliserne i badevær. på gulvet rundt brusekabinen, kan ikke rengøres, dem kræver de også vi skal gøre noget ved. samt en masse andre ting. Hvem sætter reglerne, skal der ikke en byggesavkyndig ud, hvis det er sådanne ting. Eller kan alm. mennesker bare melde sig ind i en bestyrelse og bestemme hvad der skal laves.

Kære Gitte  I foreningens vedtægter står der helt sikker at bestyrelsen foretager vurderingen, men samtidig står der at såfremt sælger ikke er enig kan man kræve at der kommer en uvildig synsmand på. Denne synsmand kommer i naturligvis til at betale, men de penge er nok godt givet  ud. Jeg vil derfor foreslå jer at i anmoder bestyrelsen om at der bestilles en synsmand der sammen med jer og bestyrelsen kan gennemgå andelen. Men ja helt almindelige mennesker kan jvf, vedtægterne vurdere andelene. Held og lykke. Med venlig hilsenAnette DyhlAdministrationschef
DATEA ASLyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngbywww.datea.dk

Vores svar fra
Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.