Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Reparation

Jeg købte en andelsbolig for 4 mrd. siden.Da jeg fik nøglerne i hånden sagde sælger at der forøvrig var en knækket flise på badeværelset, de havde selv hørt om de kunne få det ordnet, men da det er fundamentet der er sunket ,krævede det at det også blev lavet om. nu er problemet at væggene er af vådrumsgips med fliser på,og at der kommer fugt igennem den revnede flise og ud på den anden side af væggen, hvilket gør at jeg ikke kan bade der. jeg vil spørge er det mig selv der skal stå for denne reparation eller er det andelsforeningen? 

Vores svar fra

 
Sælger skulle have oplyst om den revnede flise inden salget og ikke først ved nøgleudleveringen.

Jeg er derfor af den opfattelse at der skal rejses krav imod sælger.

Ud fra de foreliggende oplysninger er det svært at tage stilling til om også foreningen skal inddrages. Det er bl.a. af betydning hvem der har etableret vægge, fundament m.v.

Med venlig hilsen

ADVODAN
Ebbe Gregers Madsen
Advokat

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.