Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Reparation af vinduer

Jeg er lige blevet valgt som afdelingens formand, og nu har den gamle et spørgsmål om en rude i hans vinduesparti som har været itu længe, om det er ham selv eller afdelingen der skal betale. (Dette burde han havde vidst efter at have været formand i over 20 år).

Nå, men jeg har så fundet dette zite og synes allerede jeg har fundet mange gåde råd. Samtidig vil jeg også gerne høre om hvornår der kunne være en god ide at omlægge lån – det skulle den gamle bestyrelse jo allerede for et år siden have arbejdet på. Vi kører med flexlån.

Vores svar fra

Vedligeholdelsesfordelingen mellem andelsboligforeningen og den enkelte andelshaver fremgår af jeres vedtægter.

Hvis jeres vedtægter svarer til Normalvedtægten, vil det være den enkelte andelshaver, der har risikoen for selve ruden, hvorimod andelsboligforeningen har vedligeholdelsespligten til selve vinduet.

Låneomlægning handler meget om, hvor risikovillig andelsboligforeningen vil være. I har i dag flexlån, og du må læse på, om det betyder årlig rentetilpasning. Det kan overvejes at indhente lånetilbud på et lån med fast rente. Så kan I regne på, hvad det vil koste yderligere i månedlig boligafgift.

Venlig hilsen
Per Nielsen
Partner | Advokat (H)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.