Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Rep. af Strøer

I den lejlighed, som jeg lige har købt i ovennævnte andelsboligforening, knirker gulvet meget. Jeg har fåer at vide, det er en konstruktionsfejl fra ejendommen blev bygget, idet der er for langt mellem strøerne, som ligger under spånpladerne. Efter forespørgsel til en advokat, har vi fået at vide, at det er foreningen der skal betale, reperationen af disse.Idet det hører til mur-og nagelfast inventar. Jeg vil gerne høre Deres mening om spørgsmålet, da bestyrelsen er uening med os i denne sag.
 

Vores svar fra

Det er en oprindelig fejl. Foreningen skal betale for at få fejlen rettet. Problemet er  at det er en  bekostelig affære for foreningen, hvis alle gulve skal rettes til. Problemet  bør drøftes på en generalforsamling. Hvis du ikke kan vente på at fællesskabet  beslutter at få fejlen rettet, kunne du foreslå at du for din regning bekoster opretningen af gulvene i din lejlighed, men således at du   får afhjælpningsbeløbet udbetalt fra foreningens kasse den dag de øvrige gulve sættes i stand for fællesskabets regning. Hvis du flytter inden  afregning kan finde sted fra foreningen kan du  kræve beløbet betalt af den ny andelstager som en forbedring bekostet af dig, men  med refusionsadgang som nævnt.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.