Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Renteudgifter vedr. salg af andel

Jeg har solgt en andelslejlighed i stellaparken pr. 1/11-2006. Jeg har modtaget et beløb for andelen minus et tilbageholdent beløb idag (17/1-2007). der er altså gået ca. 2,5 måned fra salget af andelen til at jeg modtager pengene for andelen. renteomkostningerne for dette beløber sig til et sted mellem 8.000 og 9.000 kr. Er det rimeligt at jeg skal betale disse omkostninger og hvis ikke, hvad skal jeg så gøre? (jeg har lige købt en tilsvarende andel hvor den økonomiske del blev afviklet på 14 dage) Med venlige hilsner Jon Sander
Ejerforeningsnavn: vedr. Stellaparken
Navn: Jon Sander

Vores svar fra

Kære Jon Sander
Jeg vil anbefale dig at tjekke vedtægterne samt overdragelsesaftalen for at se hvilke frister der fremgår. Er disse frister overskredet bør du gør krav overfor administrator.

Held og Lykke.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef

DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.