Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Renteswaps

Spørgsmål: Som administrator for ovenstående andelsboligforening har jeg et spg. vedr. renteswaps. Markedsværdien af renteswaps skal som udgangspunkt med som gæld/tilgodehavende og reguleres over egenkapitalen. Da der er store udsving i markedsværdierne er der ikke interesse i at disse indgår i beregningen af andelsværdien. Kan man udelade en sådan markedsværdi? Min egen vurdering er at den bør indgå da det giver det mest korrekte øjebliksbillede, men da der nok er mange der beholder swappen til udløb er der jo ingen regulering.

Vores svar fra

Jeg vil anbefale foreningen at anføre værdien af renteswappen på opgørelsesdagen for øvrige aktiver og passiver, hvis foreningen selv udfærdiger regnskabet. Hvis forenignen har en revisor til at udfærdige regnskabet, bør spørgsmålet overlades til ham.

Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.