Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Renovering/forsikringsskade

Vi havde sidste år en andelshaver, som fik en vandskade på badeværelset. Vores forsikring betalte en stor del af udgifterne, men boligforeningen betalte forskelligt som forsikringen ikke ville dække. På generalforsamlingen i år blev det så besluttet, at vi andre også skulle have nyt badeværelse. Vi har så efterfølgende taget et lån hjem til det, og skal så stige 600kr. i måneden i boligydelse. Andelshaveren som havde vandskaden mener så nu, at enten skal hun ikke stige i boligydelse eller også skal hun have penge udbetalt, der svarer til det som vore badeværelser vil koste minus, det som boligforeningen betalte til hende i sin tid. Jeg mener, at hun skal stige på lige fod med os andre, da hun jo også har fået nyt badeværelse uden udgift for hende selv. Desuden er det jo boligforeningen, der betaler for forsikringen hvert år.

Vores svar fra

Naturligvis skal alle andelshavere, som har fået nyt badeværelse, betale for det.

Jeg håber, dette besvarer dine spørgsmål. Har du uddybende eller yderligere spørgsmål, hører jeg gerne fra dig igen.

Venlig hilsen

Carsten Volden
Direktør

Direkte +45 58 58 37 72 | Mobil +45 40 84 43 33
Telefon +45 70 23 00 78 | Fax +45 70 23 00 41
cvo@colliers.dk

Colliers Ejendomsadministration A/S
Codanhus, Gammel Kongevej 60, 5. sal, 1850 Frederiksberg C
www.ceadm.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.