Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Renovering af overbos badeværelse – hvor mange rør ændringer skal man acceptere?

Vi har for knap halv andet år siden renoveret vores badeværelse og i den forbindelse valgt at sænke loftet, således at vandlåsen fra vores overbo blev skjult (på nær af en lille “dut” der stak ud). Nu er vores overbo gået i gang med renovering af sit badeværelse og har i den forbindelse fået adgang til vores badeværelse, således at de kan skifte afløb. Der er aftale om, at de dækker omkostninger for reetablering af loft osv. således at det kommer til at se ud som før. Nu da de har skiftet afløb inkl. ny vandlås kan jeg se, at loftet ikke vil komme til at skjule lige så meget af røret. Det stikker ganske enkelt ca. 3-4 cm længere ud og dermed vil man nu i forhold til før kunne se en ganske stor del af det u-formede rør. En ting der virkelig ærgrer mig, eftersom vi havde gjort så meget ud af at få skjult så meget vi kunne. Mit spørgsmål er nu, om man kan kræve, at de finder et andet afløb/en anden slag vandlås e.l. således at man opnår samme effekt som før – eller om man bare bliver nødt til at bide i det (meget) sure æble?

Vores svar fra

Med det forbehold, at jeg ikke har kendskab til den indgåede retableringsaftale, og ej heller ved, hvorledes loftet så ud før og efter retableringen, er det umiddelbart min vurdering, at det skitserede ligger inden for hvad du må tåle.

Med venlig hilsen
ADVODAN
Erik Matthiesen
advokat (L)

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.