Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Renovering af køkken

P.t bliver der sat altaner op i ejendommen og i den forbindelse skal nogle køkkener renoveres, bl.a. mit. Jeg har fået følgende besked fra de håndværkere der har installeret nye køkkenelementer. At der i forbindelse med renovering af gamle ejendomme, skal installeres nye el. stik – 3 pr. køkken. Jeg vil gerne vide om dette er lovpligtigt, eftersom jeg ikke kan få de ansvarlige til at reagere på dette, andet end at de pågældende håndværlkere er blevet fyret. Ifølge dem selv, pg.a. ‘åbenmundethed’. Det roder i øjeblikket, alle har deres version, ingen fortæller ‘sandheden’ – er der hjælp at hente i lovgivningen omkring renovering af køkkener? Hvad med gasinstallationer? 

Vores svar fra

Jævnfør stærkstrømsregulativet skal der etableres 3 frie stikkontakter over køkkenbordpladen. Herudover findes der normalt en stikkontakt til køleskab samt en stikkontakt ved lysafbryderen til for eksempel støvsugning.

_____________________________

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.