Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Renovering af carporte.

Goddag. Andelsboligforeningen er fra 1983 og består af 19 rækkehuse m/fritstående carporte, alm.simple carporte m/redskabsrum og flat tag m/blikplader. Carportene er aldrig blevet renoveret udover vedligeholdt m/maling, og bliver altså 24 år gamle i år. Man har bestemt sig for at renovere disse, og der er afsat et beløb på kr.19.000,00 + moms pr.carport til opgaven, som bla.a. består i udskiftning af tagplader, sternbrædder, forvredne stolper og lign. Der er delte meninger om opgaven, da man jo kan købe nyt billigere, der er jo så mange tilbud p.t. Vi kan jo selvfølgelig suplere med flere oplysninger efter behov. Vi håber det kompetente panel kan lede os på rette vej. Med venlig hilsen Palle Rasmussen.
Foreningsnavn: Andelsboligforeningen SØBAKKEN.
Navn: Palle Rasmussen

Vores svar fra

Kære Palle Rasmussen
Jeg går ud fra, at spørgsmålet går på, om I skal istandsætte eller udskifte.

De billige carporte er ofte af dårlig kvalitet, og på den baggrund vil der ud fra de foreliggende oplysninger være mest ide i at istandsætte.

Med venlig hilsen

Flemming Eibye
Eibye & Holmsgaard ApS

Tlf.: 3297 0107 / fax: 3297 0137
E-mail: fei@eibyeogholmsgaard.dk
www.eibyeogholmsgaard.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.