Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Renovering af bad før salg.

Vi har i andelsforeningen haft praksis for, når en andelshaver ville sælge sin andel, at få den vurderet af en ekstern vurderingsmand. Der bliver også vurderet på, om badeværelset er lovligt, og hvis dette ikke er tilfældet, betinger bestyrelsen sig, at badeværelset lovliggøres før salg. Der er nu opstået tvist i en sag mellem sælger og bestyrelse. Kan vi tillade os at betinge et salg af, at et badeværelse bringes op til lovlig standard. 

Vores svar fra

Badeværelser er ligesom lejligheden i øvrigt foreningens ejendom, som andelstagerne har en eksklusiv råderet over. Andelshaverne har(ofte) lov til at ombygge, men ombygningsarbejderne, altså også indrettede badeværelser, skal være lovlige. Foreningen bør stedse forfølge disse regler idet svamp og vandskader nemt kan blive
følgen med store økonomiske problemer for andelstagere og forening.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 |  Fax: 49 21 58 30
Email: hpe@helsingoer.advodan.dk ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.