Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Renovering af andelsbolig

I min andelsboligforening er vi påbegyndt et større renoveringsarbejde. Vi skal skifte alle vinduer og døre samt skifte den udvendige træbeklædning til ceder-træ. Det er fint alt sammen. Men i forbindelse med skift af træbeklædningen skal min overdækning ude i baghaven nedtages (må gerne sættes op igen efterfølgende). Det forstår jeg naturligvis. Men bestyrelsen har pålagt MIG udgiften for dette da det ikke er en overdækning som alle har i foreningen. Det er en overdækning som den tidligere ejer har fået lavet (godkendt af bestyrelsen). Jeg havde ikke tænkt tanken at denne overdækning skulle nedtages i forbindelse med renoveringen og bliver først nu, hvor arbejdet skal igangsættes informeret om dette problem. NU skal jeg så betale 4500 kr for at få den taget ned og op igen efter arbejdet. Det mener jeg ikke er fair. Kan det være rigtigt? 

Vores svar fra

 
 
Hvis ikke andelsboligforeningen har taget forbehold dengang du monterede beklædningn, mener jeg ikke man kan pålægge dig udgiften.
 
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.