Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Regulering af husleje for lejere.

 I forbindelse med at andelsboligforeningen har fået renoveret bygningen. Er alle andelshavre steget ca. 25 % i husleje. Bestyrelsen) derfor gerne høre om det er muligt at regulere huslejen for foreningens to lejere. Det er vist noget med at lejen for de to lejemål (fra før 01-04-1992) skal reguleres i forhold til den omkostningsbestemte leje for tilsvarende lejemål i området (Ydre Vesterbro, København). Så mine spørgsmål er som følger : Hvor finder/bestiller/køber man oplysninger om den omkostningsbestemte leje så oplysningerne stemmer overens med f.eks. huslejenævnet ? Kan huslejen reguleres i forhold til ejendommens driftsudgifter. – hvordan fastsættes lejen på baggrund heraf. ? Hvornår kan bruge følgende argumenter til varsling af en lejestigning som f. eks andelsboligforeningen forbedringer på ejendommen og varsling af huslejestigning til det lejedes værdi (Lejelovens §47) ?

Vores svar fra

Jeg vil anbefale, at I kontakter en advokat med speciale i lejeret eller adminstrator for en vudering af dine spørgsmål, som nærværende portal desværre ikke levner plads til besvarelse af.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.