Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Regnskabs/skatteregler v forældrekøb

Har et “forældrekøb”, en lejlighed i EF Frederiksbo, Himmerlandsvej, Vanløse. Har haft det i 4 år. Har desuden købt et nyt, et hus, i Rødovre, til et andet barn. Tre spm: 1) Jeg ordner selv regnskabet. Kan man trække administrationsudgifter fra (det er ret tidskrævende) og hvor meget? 2) Jeg foretager i år en udskiftning af gamle og meget utætte forsatsruder i lejligheden. Det er et ret stort beløb, tæt på et års husleje. Kan det trækkes fra på ét år eller skal fradraget fordeles over 3 eller 5 år?) 3) For det nyindkøbte hus i Rødovre er umiddelbart efter overtagelse foretaget en omfattende tagreparation. Vi vidste et det gamle tagpap var nedslidt da vi købte huset. Projektet er desuden blevet større, under projektet opstod vandskade, hvorved blev opdaget at isoleringen i taget var meget mindre end tilstandsrapporten viste. De samlede udgifter er ca. dobbelt så store som huslejen på årsbasis. Hvordan skal disse udgifter trækkes fra? Fordelt over 3 eller 5 år? Er der risiko for at nogle af dem vil blive betragtet som en del af anskaffelsessummen?

Vores svar fra

Dine spørgsmål omkring de regnskabstekniske muligheder ved forældrekøbet og virksomhedsskatteordningen er efter min vurdering så konkrete, at du nok bør tage kontakt til en revisor, der kan give dig den bedst mulige individuelle rådgivning – hvilket også beror på et overblik over din øvrige økonomi.

ADVODAN Glostrup

Hans Christian Færch
Advokat

ADVODAN | Glostrup Torv 6-10 | 2600 Glostrup
Tlf: 46 14 50 00 | Dir: 46 14 50 20 | Fax: 43 43 00 72
Email: hacf@advodan.dk| www.advodan.dk

ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.