Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Regnskabet

Vi er en forholdsvis ny forening, fra 2006. Husene er solgt og opført af en lokal ejendomsmægler. Hendes mand er advokat og styrer alt vedrørende byggeregnskab, osv. Han er også administrator i byggeriet og under den første stiftene generalforsamling blev en af dem anbefalet revisor valgt. Nu har vi det problem at vi ikke har fået vores regnskab og andelsbeviser og uanset hvor mange gange jeg rykker, jeg er formanden, sker der ingenting. Selv om jeg skruer bissen på får jeg kun den besked at de er administrator og revisor og er valgt af os og dette kan kun ændres ved en ny generalforsamling. Nu tænker jeg på at indkalde til en hurtig generalforsamling, få dem fyret og finde en anden revisor. Kan man det og vil det være klogt at gøre? Eller skal jeg finde en advokat som kører sagen for os?

Vores svar fra

Det skal i ikke finde jer i. Derfor ja til dine spørgsmål. Få en advokat afhold en ekstraordinær generalforsamling og brug demokratiet i foreningen til at få sagerne belyst og på rette spor.Der er risiko for sammenblanding af interesser mellem sælger og forening. Hvis I derfor ikke kan få fyldestgørende svar på jeres spørgsmål til foreningens forhold , kan såvel administrator som revisor afsættes og nye folk kan findes, som alene har foreningens interesse at varetage.
Med venlig hilsen
ADVODAN
Henning Petersen
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.