Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Regning

Jeg skriver til dig igen for at høre om en VVS regning vi er blevet pålagt, og nu vil Administrator opkræve den ved næste husleje? Må man det når det ikke er os der har bestilt VVS’er eller ikke vores navn der står på regningen. Venligst se denne email sendt fra formanden: I forbindelse med bestyrelsens møde med vvs firma i sidste uge, udtrykte vi bestyrelsens helt klare holdning til det arbejde de, uden vores viden, havde udført på foreningens stigestreng hos jeres underbo. Foreningen har lige trukket nye rør og i den forbindelse, brugt ekstra penge for at undgå unødvendige samlinger på rørene ! Det er derfor helt uacceptabelt, at jeres blikkenslager efterfølgende og uden at vi bliver kontaktet, går ned til underboen , skærer stigestrengen over for at forlænge den opad, – og i den forbindelse laver 2 nye samlinger på stigestrengen ! vvs firmaet udtalte på mødet, – at deres holdning er, – at det selvfølgelig skulle laves på den, – for dem billigste måde ! Altså det samme som at sige, – ikke nødvendigvis på den bedste måde ! Mødet blev afsluttet ved at vvs firmaet udtrykte, at han ville søge en løsning på problemet, i samarbejde med foreningens blikkenslager. Da vi ikke får en tilbagemelding, kontakter bestyrelsen efterfølgende vvs firmaet som udtrykker, at firmaet ikke akter at foretage sig yderligere i sagen, da de ikke mener at have gjort noget forkert. Vvs Firmaet har nu fået muligheden for at rette op på deres arbejde. De har udtrykt at de ikke agter at gøre noget ved det og derfor bliver foreningens blikkenslager sat til at udføre arbejdet. Regningen for udførelse af arbejdet vil blive sendt til jer og så må i tage diskussionen med jeres blikkenslager. På bestyrelsens vegne. Vi mener ikke at VI skal betale denne regning, det er vores underbo som 1 1/2 døgn efter at vores VVS’er var nede hos hende som hun så gik op til Formanden, og fortalte at hun alligevel ikke ville have nedsænket loft og at de samlinger som var lavet av vores VVS’er ikke var PÆNE.Det skal også lige tilføjes at vores underbo var hjemme når rørene blev lavet om nede hos hende, og Foreningen hele tiden været informeret om alt vi har foretaget os, de var også informeret om at vi skulle flytte rørene. 

Vores svar fra

 
 
Nej, det kan man ikke når I ikke har bestilt.
 
Det ligger udenfor denne brevkasse at yde fort s at rådgivning i konkrete sager.
 
Du bør kontakte en bioligadvokat.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.