Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Regler for sammenlægning af lejligheder.

Hej. Hvordan er reglerne for sammenlægning af lejligheder i andelsboliger. I vores vedtægter står der ikke noget. Har forsøgt at spørger vores bestyrelse, men fik det svar fra formanden at man kunne tage snakken når det blir aktuelt. Personligt tror formanden at det blir svær, når vi køre med samme andelskrone uanset størrelse på lejlighederne. Selvom han selv er ved at købe nabolejligheden til sammenlægning. Det virker lidt lusket. Kan han godt købe den, når der ikke er lavet regler inu? Han har boet i ejendommen mere end 8 år, men det er hans kæreste der står på andelsbeviset, i den lejlighed hvor han bor nu. Regler for sammenlægning, er det ikke noget der skal tages stemmes om til en generalforsamling? Glæder mig til jeres svar. Med venlig hilsen Kristine Suhr
Foreningsnavn: Højbo
Navn: Kristine Suhr

Vores svar fra

Kære Kristine Suhr
Sannemlægning skal fremgå af foreningens vedtægter, fremgår det ikke kræver det en generalforsamlingsbeslutning og en ændring af vedtægterne. I vedtægterne vil der normalt stå at en andelshaver alene må eje en andel ( normal §3 ) og alene derfor kan man ikke købe en andel til sammenlægning da man jo så på købstidspunktet ejer to andele.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.