Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Regler for overtagelse

Spørgsmål: Kære Ekspertpanel! Vi bor i en lille andelsforning på 16 lejligheder. Der er er opgang med små lejligheder og en opgang med store lejligheder. Det forholder sig nu sådan, at en ældre dame, der havde en stor lejligheder død – og vi selvfølgelig er meget interesserede. Men hendes familie har selvfølgelig førsteret, og vi går og venter spændt på resultatet. Det forholder sig nemlig sådan at min kæreste har førsteret til lejligheden, hvis familien ikke er interesserede. Vi har fået at vide at de har 6 mdr. til at finde ud af hvad de vil med lejligheden, kan det være rigtigt? Jeg synes,det lyder som meget lang tid! Mange hilsner -Annette

Vores svar fra

Kære Annette
Det vil normalt fremgå af foreningens vedtægter, hvor lang tid dødsboet har til at tage stilling overdragelse af andelen til et familiemedlem. Jeg vil derfor foreslå dig at se hvad der står i vedtægten.
 
Med venlig hilsen
ADVODAN
Camilla Kisling
advokat
ADVODAN | Strandgade 51 | 3000 Helsingør
Tlf: 49 21 21 21 | Fax: 49 21 58 30
Email: cki@helsingoer.advodan.dk
ADVODAN – et netværk til forskel

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.