Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Altan.dk

Regler for husorden

Spørgsmål: Jeg er for nyligt flyttet ind i ovenstående andelsboligforening beliggende i Aalborg midt/vestby, og er ved samme lejlighed blevet “velsignet” med en meget støjende overbo, som ynder at spille høj musik og holde vilde fester til stor gene for alle beboerne, men især mig, da lyden er lige ovenover min lejlighed. Der er i øjeblikket ingen regler for husorden i foreningens vedtægter, og har således ikke noget at holde hende op på i mit forsøg på at få hende til at dæmpe sig. Er det muligt at få indført nogle regler – selvfølgelig forudsat en vis tilslutning fra de andre beboere – evt. iht. en eller anden paragraf i andelsboligloven? Som sagt er det meget generende, men dette har åbenbart ingen påvirkning på min kære overbo, så derfor behøver jeg noget konkret at holde hende op på. Kan I hjælpe med dette?

Vores svar fra

Jeg vil foreslå dig at du til næste generalforsamling stiller forslag om ændringen af husordnen, således at der kommer noget konkret at forholde sig til. En andelshaver er altid velkommen til at stille forsalg til generalforsamlingen.  
Et forslag kunne evt. lyde det må ikke spilles højt musik efter kl. 22 på hverdage og efter kl. 24 i weekenderne.
Hvis det er en husorden der ikke er tilknyttet vedtægterne, skal lejerne i ejendommen indkaldes til beboermøde og godkende reglerne jf. Lejeloven § 67 stk. 2, da lejerne også vil være omfattet af reglerne i husordnen.

Med venlig hilsen
Christian Severinsen
Foreningsejendomme
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502
prakcse@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.