Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Regler for fremleje pga. arbejde i udlandet

Hej Andelsportal.. Jeg skal til udlandet i 2008 , og arbejde. Skal min andelsforening have bevis på at jeg har arbejde i udlandet ?.. Og er det nok med en form for udlandskontrakt ( Restaurantejer) i Tyrkiet) ?.. Hvor længe må jeg leje ud ?. og kan forstå de ikke har indflydelse på min loft på huslejen?.

Vores svar fra

Du bør undersøge indholdet af jeres vedtægter herunder af fremlejebestemmelsen. Ifølge standardvedtægten har en andelshaver – under nærmere bestemte betingelser – ret til at fremleje i en periode på op til 2 år, hvis årsagen er af midlertidig karakter.

Da bestyrelsen skal godkende fremlejeforholdet, vil bestyrelsen kunne forlange at se en kopi af fremlejekontrakten samt eventuel dokumentation for, at fremlejebetingelserne er opfyldt. En kopi af ansættelseskontrakt bør i den forbindelse være tilstrækkelig.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.