Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bykærs Anlæg ApS

Regler for El og gas og indsigelsesret

Hej. Vi har lige soldt vores andelslejlighed og nu har køber stillet krav om at gulvet i soveværelset skal lægges om… Vi er af den holdning at “skaden” hele tiden har været synlig og at man i en lejlighed fra 1932 ikke kan forvente at gulve fx ikke knirker… Køber har indhentet et tilbud på 30.000 for at få lagt gulvet om, men vi mener ikke at det er vores ansvar, da lejligheden i forvejen er sat 150.000 ned grundet den lidt dårlige stand, på bla. gulvet. Lejligheden er blevet solgt gennem Home, og vi mener derfor at det må være Homes ansvar at oplyse køber om de fejl og mangler som der er i lejligheden…. Kan det være rigtigt at vi skal hæfte for gulvet, når lejligheden er blevet fremvist uden gulvtæpper og køber har haft mulighed for at se og “lytte” til gulvet inden hun skrev under??? Der ud over mener køber at El og Gas er ulovlige instalationer, da der blandt andet ikke er Jord i køkkenet.. Vi mener dog at så længe istalationerne var lovlige da de blev lavet, så er de det endnu..eller kan det være rigtigt at man skal udskifte al el i lejligheden før den kan sælges??? Vi har el-tilsyn fra en autoriseret elektrikker og gulvskaden er tilset af vurderigsmand, men køber mener ikke at de er fuldstændige.

Vores svar fra

Kære Spørger,
 
 
Nej, jeg mener ikke køber kan stille dette krav når der i forvejen er givet nedslag.
 
I bør afvise kravet.
 
 
Med venlig hilsen
 
 
 
Thomas Damsholt, advokat (H)
 
 
 
Rabenhorst & Thorlacius A/S
ADVODAN – Lyngby
Toftebæksvej 2
2800 Kgs. Lyngby
Telefon: +45 45 88 05 55
Telefax: +45 45 88 51 81

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.