Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Rohde & Hansen Ejendomsservice ApS

Regler for bytte af andelslejligheder

jeg står og gerne vil bytte min lejlighed, men vil gerne sikre mig at det foregår rigtigt. jeg kan ikke finde ud af hvor jeg skal henvende mig for denne information. er der specielle regler jeg skal være klar over når det handler om at bytte 2 lejligheder for 1.? 2 lejligheder med hver deres andelshaver vil gerne bytte med 1 lejlighed med en andelshaver og 1 hjemmeboende voksen datter. med venlig hilsen Maud
Foreningsnavn: A/B Kongshøj
Navn: Maud hansen

Vores svar fra

Kære Maud Hansen
Der er alene tale om bytte når man bytter den bolig man bor i og tager bopæl i den bolig der byttes til. Det vil sige at den hjemmeboende datter ikke kan bytte idet hun ingen bolig frigiver, der er altså ikke tale om bytte når man ønsker at bytte en bolig til to der kan kun være tale om bytte når én bolig byttes med en anden.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.