Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Refundering af udlæg

Jeg har haft et udlæg på 238 kr i forbindelse med et bestyrelsesmøde i vores forening. Jeg har gennem 7 mdr. rykket for at få disse penge refunderet fra vores administrator dog uden nogen som helt respons. Jeg er én gang blev spurgt om regning som jeg straks sendte, herefter har jeg intet hørt. Nu har jeg tilladt mig 2 gange at sende en rykke til Kuben a 180 kr. dog uden jeg har hørt noget. Vores formand har ligeledes sendt en bekræftelse på refunderingen. Hvordan skal jeg forholde mig efterfølgende?

Vores svar fra

Jeg vil foreslå, at I på et bestyrelsesmøde tager en drøftelse om forholdet til jeres administrator og at bestyrelsen efterfølgende retter henvendelse til det administrerende selskab for at få en forklaring, idet der naturligvis ikke bør gå så lang tid.

Med venlig hilsen
Jacob Linvald
Advokat
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260502 · Mobil tlf.: 24431144JAL@datea.dkwww.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.