Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Østjysk Tagbyg ApS

Referater fra bestyrelses møder.

Jeg har bedt om at få adgang til de beslutnings referater der er skrevet i referat bogen, da jeg kan forstå at bestyrelsen har vedtaget, at forhøje betalingen, for overdragelse ved salg. Jeg har ikke fået adgang til dette, da der ifølge persondataloven er person følsomme oplysninger i referaterne. Kan jeg så nu istedet bede om at få en sammenfatning af de referater som omhandler beslutninger der vedrøre alle andelshaver.

Vores svar fra

Det er helt normalt at de referater der indeholder personsager ikke offentligt gøres. Man kan i foreningen beslutte at der udfærdiges et beslutningsreferat til brug for andelshaverne således at evt. beslutninger der påvirker alle bliver offentliggjort. Bestyrelsen bør naturligvis oplyse om beslutninger der berøre alle.

Håber I finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.