Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Referat fra bestyrelsesmøder

Jeg vil gerne være orienteret om bestyrelsens arbejde i foreningen. En stor renovering er bla. igang. I denne forbindelse har jeg bedt formanden om at se referater fra bestyrelsesmøderne, men hun oplyser, at disse er bestyrelsens arbejdsredskab og ikke offentligt tilgængelige. Er dette korrekt, eller har jeg som andelshaver ikke ret til at se disse ? Med venlig hilsen Robert Hoffmeier
Foreningsnavn: a/b augustagade 11-23, 2300 S
Navn: Robert Hoffmeier

Vores svar fra

Kære Robert Hoffmeier
Normalt er bestyrelsesreferaterne ikke offentligt tilgængelige idet disse kan indeholde personoplysninger og derfor skal behandles med fortrolighed. Nogle foreninger vælger udover dette referat som er bestyrelsens arbejdsredskab at udfærdige et kort orienteringsreferat til beboeren, men da dette er et ekstra stykke arbejde er det op til foreningen hvorvidt man ønsker at pålægge bestyrelsen dette ekstraarbejde.

Håber i finder en løsning.

Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
Direkte tlf.: 45260214
Mobiltlf.: 25276955
ady@datea.dk
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.