Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Energidrift A/S

Redskabsskur

Vi er en nystartet forening. For 2 år siden godkendte den daværende bestyrelse et af vores medlemmer fik lov til at lave et lille reskabsskur på 3.m2. En anden af vores medlemmer var utilfreds med denne afgørelse, og anmeldte byggeriet til myndighederne i Skagen. De fandt ud af at taghældingen var forkert og for at lovliggøre dette måtte denne laves om. Det vil vores medlem gerne for en arkitekt til at lave en tegning, som går til myndighederne og alt er OK. Men nu kræver Myndighederne samt den nye bestyrelse at de vil have en ny godkendelse på det allerede bygget hus som bare skal rettes til efter loven. Spørgsmålet er så har myndighedrne ret til at underkende en tidligere bestyrelses afgørelse? Når medlemmet har rettet sig i alt det de forlanger. Jeg håber på hurtig svar fra Jer? da det er en ret varm sag imellem gammel og ny bestyrelse contra myndigheden som holder med den nye bestyrelse.
 

Vores svar fra

Jeg formoder at bestyrelsen har givet en tilladelse på betingelse af myndighedernes godkendelse jvf. foreningens vedtægter. Altså skal medlemmet opfylde de krav der stilles fra myndighederne for en godkendelse.
 
Håber dette er svar nok.
 
Med venlig hilsen
Anette Dyhl
Administrationschef
DATEA AS
Lyngby Hovedgade 4 · 2800 Kgs. Lyngby
www.datea.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.