Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Tømrermester RFA

Realkreditlån på vej til andelsboligejere??

Vi overvejer at købe en større andelsbolig og har ad omveje hørt, at der muligvis er en ændring på vej i lånemuligheder for andelsboligejere. Den skulle sidestille ejerbolig- og andelsboligejere, så andelsboligejere også kan få finansieret en del af deres lån som realkreditlån. Er er hold i disse rygter?  

Vores svar fra

Vi har også jævnligt hørt rygter om sidestilling af realkreditbelåning og generel sidestilling af ejerlejligheder og andelslejligheder. Det er ikke vores indtryk, at der er tale om en nært forestående beslutning om at Folketinget vil føre det ud i livet. I det netop offentliggjorte oplæg til en skattereform var emnet heller ikke nævnt.

Hvis kreditforeningerne skal kunne yde realkreditlån i andelsboliger, vil det kræve, at ejendommen som nu er én matrikel, skal deles op i selvstændige matrikler for hver andelslejlighed, på samme måde som ejerlejlighedsejendomme er opdelt.

Med venlig hilsen
Klaus Folmann
Erhvervsrådgiver
Direkte: 32 66 61 13

Erhvervsafdelingen
Amagerbrogade 25
2300  København S
Tlf.: 32 66 66 66
Fax: 32 57 96 66www.amagerbanken.dk

Andelsportal.dk
Om forfatteren Andelsportal.dk har siden år 2000 formidlet nyheder, informationer og services til landets andelsboligforeninger. Forskellige forfattere har løbende skrevet artikler og bidraget med viden til andelsportal.dk’s arkiv af nyheder, guides og indlæg.

Flere spørgsmål

Har du et spørgsmål til brevkassen?

Tak.

Vi har modtaget dit spørgsmål. Vores brevkasseredaktører kan desværre ikke besvare alle spørgsmål. Vi kan derfor ikke garantere at dit spørgsmål bliver besvaret og udgivet på hjemmesiden.